Translate

Τουρισμός και Γαστρονομία στην Αλσατία – Δυναμική η ελληνική παρουσία

Δυναμική παρουσία είχε φέτος το γραφείο εισερχομένου τουρισμού Yalos Tours και ο Χρήστος Παναρέτου, που εξειδικεύεται στην γαλλόφωνη αγορά, στην έκθεση FESTIVITAS τουρισμός και γαστρονομία.

Στην ίδια έκθεση παρευρέθηκαν το επιμελητήριο Φθιώτιδας, το επιμελητήριο Εύβοιας, το επιμελητήριο της Βοιωτίας, το επιμελητήριο Φωκίδας και η ένωση ξενοδοχείων Εύβοιας.

Περίπου 20 παραγωγοί από τις διάφορες περιοχές, που συμμετείχαν, στόχευσαν στην προώθηση της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας, όσον αφορά τα προϊόντα και τις τουριστικές περιοχές, που φημίζονται για τα μαγευτικά τοπία και τις πολλαπλές δυνατότητες για εναλλακτικό τουρισμό.

Οι Γάλλοι επισκέπτες δοκίμασαν τα τοπικά προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών, όπως το μέλι, το λάδι, τις ελιές, το τυρί, τα αποξηραμένα σύκα, το καπνιστό ψάρι, τον τραχανά, τους κουραμπιέδες. Η ελληνική παρουσία, ενθουσίασε το σύνολο των Γάλλων επισκεπτών (περίπου 28.500), οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν τα προϊόντα της.

Παράλληλα, η καταξιωμένη Σεφ, Ντίνα Νικολάου, σε συνεργασία με τον Γάλλο συνεργάτη της Bernard Bringel, ετοίμασαν ένα ελληνικό μενού, βασισμένο στη gourmet κουζίνα.

Το άρθρο Τουρισμός και Γαστρονομία στην Αλσατία – Δυναμική η ελληνική παρουσία εμφανίστηκε πρώτα στο TravelDailyNews Greece & Cyprus.

πηγή https://traveldailynews.gr/organotes-taxidion/toyristika-grafeia/toyrismos-kai-gastronomia-stin-alsatia-dynamiki-i-elliniki-paroysia/

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου