Translate

Ρίχνει αυλαία η ΙΤΒ – Στο επίκεντρο οι αναδυόμενες μορφές τουρισμού

Η διεθνής τουριστική έκθεση ΙΤΒ, άνοιξε -μετά από δύο χρόνια πανδημίας -τις πόρτες τις και υποδέχτηκε μια πληθώρα επαγγελματιών του τουρισμού. Τιμώμενη χώρα φέτος ήταν η Γεωργία, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις απευθείας (B2B) συναντήσεις στελεχών και στις αναδυόμενες μορφές τουρισμού.

Από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου, στο πλαίσιο της ΙΤΒ και με το σύνθημα «Ανοιχτοί στην αλλαγή», φιλοξενούνται περισσότεροι από 5.500 εκθέτες από 161 χώρες -μεταξύ των οποίων o EOT και το υφυπουργείο Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας-, 400 ομιλητές και 200 πάνελ.

Η Γεωργία, ως τιμώμενη χώρα, χρησιμοποιεί το σλόγκαν «ατελείωτη φιλοξενία», προκειμένου να αναδείξει το τουριστικό προϊόν του Καυκάσου. Στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποίησε ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ από κοινού με την κυβερνήτη-δήμαρχο του Βερολίνου Φραντσίσκα Γκίφαϊ, επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο πρωθυπουργός της Γεωργίας Ιρακλί Γκαριμπασβίλι.

Ως σημαντικότερη καινοτομία της φετινής ΙΤΒ αναδεικνύεται το «υβριδικό στούντιο», όπου θα φιλοξενηθούν συνεντεύξεις Τύπου και παρουσιάσεις, με φυσική και ψηφιακή παρουσία.

Το άρθρο Ρίχνει αυλαία η ΙΤΒ – Στο επίκεντρο οι αναδυόμενες μορφές τουρισμού εμφανίστηκε πρώτα στο TravelDailyNews Greece & Cyprus.

πηγή https://www.traveldailynews.gr/ektheseis/richnei-aylaia-i-itv-sto-epikentro-oi-anadyomenes-morfes-toyrismoy/

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου