Translate

Οι 10 καλύτερες πόλεις για επίσκεψη στην πολιτεία της Ουάσιγκτον

 Στη βορειοδυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών του Ειρηνικού, η Ουάσιγκτον φιλοξενεί μια συναρπαστική σειρά από διαφορετικά τοπία. Οι πολυσύχναστες πόλεις της βρίσκονται κρυμμένες ανάμεσα σε πανύψηλα βουνά, αστραφτερές λίμνες και κατά μήκος απόκρημνες ακτές.

Αν και το όμορφο τοπίο είναι σίγουρα ένας λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται την πολιτεία, οι πόλεις της Ουάσιγκτον προσφέρουν κάτι νέο για να απολαύσετε, καθώς η καθεμία έχει τη δική της μοναδική ταυτότητα και κουλτούρα. Είτε θέλετε να εξερευνήσετε το μοντέρνο και προοδευτικό Σιάτλ , τους αμπελώνες της Walla Walla ή την ακμάζουσα σκηνή των τεχνών και του πολιτισμού της Ολυμπίας, οι πόλεις της Ουάσιγκτον δεν θα απογοητεύσουν ποτέ με όλα όσα έχουν να προσφέρουν.

Χάρτης με τις καλύτερες πόλεις στην πολιτεία της Ουάσιγκτον

Χάρτης των πόλεων στην πολιτεία της Ουάσιγκτον© OpenStreetMap © MapTiler © Touropia

10. Γιακίμα[ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΗ]

ΓιακίμαMichael S. Shannon / Βικιπαίδεια

Σύντομα αφότου η αποστολή Lewis and Clark βρέθηκε στο εύφορο έδαφος της Yakima, η περιοχή εποικίστηκε γρήγορα και λόγω του δίκαιου κλίματος της, είναι πλέον γνωστή ως «Palm Springs of Washington».   Best Places to Visit in the USA

Ενώ το κέντρο της πόλης φιλοξενεί όλα τα κανονικά καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια που θα βρείτε σε μια πόλη του μεγέθους της Yakima, η κύρια έλξη είναι τα υπέροχα μικρά χωριουδάκια και οι αμπελώνες που αγκαλιάζουν τα περίχωρά της.

Η τράτα γύρω από τη γραφική εξοχή ενώ δοκιμάζετε νόστιμο κρασί είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να περάσετε μερικές μέρες. Το Yakama Nation Cultural Heritage Centre αξίζει να επισκεφθείτε για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία και τον πολιτισμό των ιθαγενών της Αμερικής.

9. Walla Walla[ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΗ]

Walla WallaJoe Mabel / Wikipedia

Σε μια γραφική κοιλάδα με κυματιστούς λόφους, χωράφια με σιτάρι και αμπελώνες που την περιβάλλουν, η βιομηχανία κρασιού της Walla Walla ανθεί και τώρα ανταγωνίζεται την Καλιφόρνια με τα φανταστικά κρασιά της.

Ενώ οι περισσότεροι έρχονται για να δοκιμάσουν τα νόστιμα κρασιά και τα εκλεκτά εστιατόρια, η πόλη έχει μια σειρά από ιστορικές τοποθεσίες που μπορούν να εξερευνήσουν οι επισκέπτες στο μονοπάτι του Όρεγκον, με το Μουσείο Fort Walla Walla να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για επίσκεψη – μερικές φορές φιλοξενεί διασκεδαστικές αναπαραστάσεις.

Με την αίσθηση της κολεγιακής πόλης, το Walla Walla είναι ένα φιλόξενο μέρος που είναι τόσο γοητευτικό όσο και ζωντανό και φιλικό.

8. Ρέντμοντ[ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΗ]

Ρέντμοντ

Βρίσκεται ακριβώς στα βορειοανατολικά του Bellevue, η εγγύτητα του Ρέντμοντ με την πόλη, και μάλιστα το Σιάτλ, το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να εξερευνήσετε ακόμη μια από τις φανταστικές πόλεις της Ουάσιγκτον.

Η έδρα της Microsoft και πολλών άλλων εταιρειών, το Ρέντμοντ προσφέρει πολλά υπέροχα μονοπάτια ποδηλασίας. Το Marymoor Park και η λίμνη Sammamish είναι κοντά, αν θέλετε να βυθιστείτε στη φύση.

Η περιοχή του κέντρου της πόλης έχει πολλά καταστήματα, εστιατόρια και καφέ για να διαλέξετε και το Ρέντμοντ προσφέρει πιο χαλαρούς ρυθμούς ζωής από το γειτονικό Σιάτλ.

7. Ολυμπία[ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΗ]

ΟλυμπίαZdv / Wikipedia

Η Ολυμπία, πρωτεύουσα της πολιτείας της Ουάσιγκτον, βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία στις όχθες της λίμνης Καπιτώλιο, με τα μαγευτικά Ολυμπιακά Όρη να απλώνονται στον ορίζοντα.

Παρά το μικρό της μέγεθος, η πόλη έχει ακμάζουσα τέχνη, πολιτισμό και μουσική σκηνή. είναι ένας πολύ προοδευτικός και δημιουργικός χώρος με τη δική του μοναδική ταυτότητα.

Υπάρχουν πολλά όμορφα κτίρια, με το State Capitol Building το αναμφισβήτητο αποκορύφωμα. Πριν φύγετε, φροντίστε να δείτε μια συναυλία σε ένα από τα πολλά μπαρ και μουσικούς χώρους της πόλης.

6. Πορτ Άντζελες[ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΗ]

Πορτ Άντζελες

Στην Ολυμπιακή Χερσόνησο, όμορφα βουνά σχηματίζουν ένα υπέροχο σκηνικό στο Port Angeles, το οποίο έχει μια υπέροχη προκυμαία όπου μπορείτε να φάτε κάτι ή να καθίσετε και να πιείτε έναν καφέ απολαμβάνοντας τη θέα.

Ιδρύθηκε το 1862 ως στρατιωτικό απόθεμα, η οικονομία της πόλης βασίζεται τώρα στη βιομηχανία ξυλείας της. Οι περισσότεροι άνθρωποι το χρησιμοποιούν μόνο ως πύλη προς την κοντινή Βικτώρια ή τα υπέροχα νησιά Σαν Χουάν και την εντυπωσιακή ερημιά του Ολυμπιακού Εθνικού Πάρκου .

Ενώ μπορεί να είναι αρκετά ζοφερό το χειμώνα, το καλοκαίρι, υπάρχουν μερικές όμορφες παραλίες κοντά. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές υπαίθριες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε, όπως καγιάκ, πεζοπορία και ιστιοσανίδα.

5. Τακόμα[ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΗ]


Αν και συχνά χλευάζεται για το «Άρωμά της Tacoma» που προέρχεται από τα χαρτοποιεία της πόλης, η Τακόμα είναι ένα ευχάριστο μέρος για επίσκεψη και έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα της τα τελευταία χρόνια.

Αν και μπορεί να στερούνται τα αξιοθέατα άλλων πόλεων της πολιτείας, η Τακόμα διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα μουσεία, με το μουσείο τέχνης και το μουσείο ιστορίας που χαρακτηρίζονται από τα καλύτερα καθώς σας εισάγουν στους ανθρώπους και τον πολιτισμό των Βορειοδυτικών.

Στις όχθες του Commencement Bay, υπάρχει κάποιο ωραίο τοπίο στην επίδειξη. Η ανακαινισμένη περιοχή του κέντρου της Τακόμα έχει πολλά καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ για τους επισκέπτες που μπορούν να ελέγξουν.

4. Bellingham[ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΗ]


Μια πολύ χαλαρή και φιλελεύθερη πόλη, το Bellingham βρίσκεται στον ομώνυμο κόλπο. Η γραφική προκυμαία του είναι ένα πολύ μοντέρνο μέρος για να επισκεφθείτε, καθώς οι παλιές αποθήκες φιλοξενούν πλέον ιδιόμορφα καφέ, μπουτίκ και πολλά υπέροχα εστιατόρια.

Σπίτι σε έναν ποικίλο πληθυσμό συνταξιούχων και φοιτητών, το Bellingham ήταν κάποτε τέσσερις ξεχωριστές πόλεις μέχρι που σιγά σιγά ενώθηκαν η μία στην άλλη. Αυτό είναι εμφανές στη διαφορετική εμφάνιση και αίσθηση στα διάφορα μέρη της πόλης, με το ιστορικό Fairhaven να είναι το πιο ελκυστικό και δελεαστικό από τα μέρη.

Βρίσκεται ακριβώς στην επάνω αριστερή γωνία της πολιτείας, το Bellingham είναι πιο κοντά στο Βανκούβερ παρά στο Σιάτλ, επομένως είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να σταματήσετε εάν είστε καθ' οδόν προς τον Καναδά. Εναλλακτικά, βγείτε στο δρόμο και ακολουθήστε τον εκπληκτικό North Cascade Loop που θα σας ταξιδέψει στην όμορφη πολιτεία.

3. Bellevue[ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΗ]


Ακριβώς στα ανατολικά του Σιάτλ, στις όχθες της λίμνης Ουάσιγκτον, το Bellevue θεωρείται ευρέως ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσετε σε όλες τις Πολιτείες.

Ένα πολυτελές μέρος με πολλά υπέροχα καταστήματα και μοντέρνες μπουτίκ, η πόλη έχει μερικά υπέροχα παραθαλάσσια εστιατόρια. Το να ατενίζετε τη λίμνη και τις γεμάτες βάρκες μαρίνες της ενώ τρώτε μεσημεριανό είναι μια απολαυστική εμπειρία.

Με μερικά όμορφα πάρκα διάσπαρτα εδώ κι εκεί και μερικά παρθένα φύση και μονοπάτια πεζοπορίας που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση στο Cougar Mountain Regional Wildland Park, η εγγύτητα του Bellevue στο Σιάτλ το καθιστά τέλεια επιλογή αν αναζητάτε ένα εύκολο ημερήσιο ταξίδι.

2. Spokane[ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΗ]


Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας, η ταυτότητα και η ιστορία του Spokane συνδέονται στενά με τον ομώνυμο ποταμό που τη διασχίζει και μια υπέροχη σειρά από καταρράκτες διασχίζει την πόλη.

Για χιλιάδες χρόνια, η φυλή Spokane συγκεντρωνόταν και ψάρευε εδώ πριν εγκατασταθούν Ευρωπαίοι γουνέμποροι στις όχθες του ποταμού στις αρχές του 1800. Καθώς η πόλη μεγάλωνε και βιομηχανοποιήθηκε, ο ποταμός καλύφθηκε από γέφυρες και περικυκλώθηκε από αποθήκες, μέχρι που ευτυχώς το κέντρο ανακαινίστηκε για την Παγκόσμια Έκθεση του 1974.

Ως εκ τούτου, το ήσυχο και γραφικό Riverfront Park είναι πλέον ένα από τα κύρια αξιοθέατα του Spokane . Αν και το Spokane συχνά παραβλέπεται από τους τουρίστες, η βιομηχανική αρχιτεκτονική του, τα υπέροχα εστιατόρια και η ακμάζουσα σκηνή ζυθοποιίας με χειροποίητα ζυθοποιεία σίγουρα αξίζει να το επισκεφτείτε και λειτουργεί ως κόμβος για την υπόλοιπη περιοχή.

1. Σιάτλ[ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΗ]

Σιάτλ

Με πολλές γειτονιές, η καθεμία με τη δική της μοναδική αίσθηση και γεύση, το Σιάτλ είναι μια πολυπολιτισμική πόλη που έχει πολλές πλευρές.

Με θέα στον κόλπο Elliott, είναι ένα πολύ καταπράσινο και καταπράσινο μέρος που ξεπερνά συνεχώς τα όρια – είτε με τη φανταστική τοπική κουζίνα και τα ιδιόμορφα καφενεία, τη μεγάλη γκάμα μικροζυθοποιών είτε στον τομέα της τεχνολογίας. παγκόσμιες εταιρείες όπως η Amazon και τα Starbucks εδρεύουν εδώ.

Με διάσημα αξιοθέατα όπως η Pike Place Market και το εμβληματικό ορόσημο Space Needle για να επισκεφτείτε, το Σιάτλ έχει πολλά να δείτε και να κάνετε. Μουσεία παγκόσμιας κλάσης και υπέροχη αρχιτεκτονική βρίσκονται ακριβώς δίπλα στα λαμπερά νερά του κόλπου.

Όπως πάντα, η εξερεύνηση του Σιάτλ είναι μια απόλαυση και κάθε γειτονιά θα σας προσφέρει κάτι νέο και μοναδικό για να απολαύσετε, ενώ το τοπίο που περιβάλλει την πόλη είναι εκπληκτικό.

https://www.touropia.com/best-cities-to-visit-in-washington-state/

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου